Ondernemersvereniging

U vormt een ondernemers- of winkeliersvereniging en uw leden hebben behoefte om (regelmatig) over bepaalde fiscale zaken nader te worden geïnformeerd.

Wij bieden u ondersteuning d.m.v. de volgende diensten:

• Fiscale thema-avonden;
• Onderwerp fiscaal uitgelicht voor het verspreiden onder uw leden.

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor uw ondernemers- of winkeliersvereniging kunnen betekenen en wilt u kennismaken? Vul het contactformulier in voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Het Register Belastingadviseurs (RB) is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van ruim 7500 aangesloten leden. Dit gebeurt onder meer door intensief overleg met het ministerie van Financiën, de Belastingdienst en de andere beroepsorganisaties en door leden informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening te bieden. Adviseurs die lid zijn van het RB beschikken over actuele vakinhoudelijke kennis op het gebied van belastingadvies. Zij houden voortdurend hun kennis op peil door het lezen van vakliteratuur en het volgen van permanente educatie. U bent dus verzekerd van een up-to-date advies. Daarnaast zijn de leden gebonden aan beroepsregels en onderworpen aan tuchtrechtspraak.